Månedens bilde 2022

Klikk på bilde for full størrelse

April 2022

En skapning som venter spent på våren det er biene. Første varme dagen flyr de ut og kvitter seg med alt som har samlet seg opp i kroppen gjennom vinteren og spent leter de etter vekster som kan gi dem pollen og nektar.Bildet vise Ole Andreas Brekkemoen som her henter en bigård. Her er i bruk de gamle bikubene som var mye i bruk her tidligere, Sørlandskluba.

Foto utlånt av Ole Andreas  Brekkemoen.

Mars 2022

 

Dette koselige vinterbilde tror jeg er tatt først på 1960 tallet.Er det noen som kjenner seg igjen, hadde det vært kjekt.

 Vennligst gi tilbakemelding til

Fotoansvarlig:

Anders A. Engelskjønn:  an-engel@onlin.no

Februar 202
 

 Etter at snøen dekte det nye løypenettet i område Mjåvann – Heftingsdalen og dette ble knyttet til det gamle løypenettet som går fra brua over gamle E18 ved Nesheim og opp til Granestua og videre derfra med flere løypemuligheter.

Ettersom alle løypene er oppkjørt har mange benyttet anledningen å bruke løypenettet. Arendal kommune som har ansvaret for å tilrettelegge løypetraseene på sommertid og kjøre disse opp med en stor løypemaskin er resultatet utmerket og skifolket gir ros.

Nå er det å håpe at ikke varmegrader overtar  og ødelegger det gode resultatet som er oppnådd og at mange bruker dette unike skitilbudet like utenfor stuedøra enten en bor på Saltrød, Krøgenes, Birkenlund, Nesheim, Myra eller Tveiten. 

God tur. Granestua venter.

 

 


Austre Moland Historielag

Webansvarlig: Torjus Skjævestad,

tskjaves@online.no